det gick bra

Det gick bra att ta sig hem från Åkersberga i nysnön...
Även om vi var uppe tidigt för att kunna åka 06.00
07.00 hade jag hunnit hem, byta till ännu varmare kläder... och tagit mig vidare med en annan bil till stallet i Sollentuna.
Det hade jag inte trott om den nya snön. I Väsby/Sollentuna var det inte alls lika mycket snö som utanför Åkersberga...
Det blev till att skotta fram allt, kolla hagstaket och ta bort snö från alla trådar, blandat med fordringar, annat stalljobb och hästar.Idag fick den lilla vita springaren trimma dressyr ♡ idag med mer egen energi från start, ännu finare när vi kom igång. Sedan så fin att vi kunde leka runt lite och testa lite nya saker ☆
Finbesök av Malin idag också, hur trevligt som helst!
Nice med lite ovänatat sällskap i stallet :-) Kul!
senare på em blev det dax för jobbet, kvällstider idag. Kom hem vid 00.00, men det gjorde inget för vi blev bjudna på finmiddag, hade fullt upp hela passet... så vi han inte ens fundera på vad klockan var.
Lång dag, men då kan man inte säga att vi missat några timmar på dygnet...
05.00-00.00 fullt ös ☆...jättemoroten i Tritons foderhink

snöexpress

06.00 hur lång tid det en dag som denna med bil till Väsby? nu...?

Stensundaridklubbs Ungdomssektion

Vill bara tipsa om att Stensunda Ridklubbs Ungdomssektion har fixat en blogg, så kan ni följa alla aktiviteter som sker och planeras... lite backstagebilder och annat kul kan dyka upp!
 
Kika in bloggen här
 
spökrundan 2011, Stensunda

Tv?

Det där med tvkvällen varade inte så länge ;-) tips på någon bra film?
Har kollat lite via netflix andra dagar, Nice med massa olika filmval... idag är kanske ingen filmdag ändå?
Har tittat på lite foton från tidigare år, några riktigt fina minnen ♡ det är kul med foton. Jag kanske skulle försöka få till lite mer tid med min kära kamera? I December är det typ full rulle, dagarna i ända... nästa år kanske, eller ja, nästa år då blir det mer tid med min kamera ;-)

söndag

Idag fick jag hjälp av både mamma och Emelie i stallet. Triton och Pilgrim fick komma ut på en skön, lugn skrittur längs vattnet...
Efter förmiddagen i stallet bar det iväg på andra äventyr med Andreas och pappa :-)
Nu blir det veckans tvmys framför Solsidan ;-)


limma hinkar och sånt

Jag vet inte vad ni brukar göra på lördagkvällar? men just idag kändes det helt normalt att sitta kvar i stallet med stallcheferna och limma fast namnlappar på alla foderhinkarna ;) (de hinkarna som vi var ute och köpte i torsdags. Om någon skulle undra varför hinkarna är slut på Granngården så kan det till viss det bero på vår stor shopping).
Kvällen blandades även med fordringar, vanlig stalltjänst, de älskade hästarna och andra stallvänner.
Idag stod det löshoppning på schemat för Pilgrim och Cartans del. Triton hade för ovanlighetens skull fixat sig en helkropps-lerbehandling i hagen idag ;) ...och jag bara måste säga att jag verkligen gillar hans nya regntäcke som jag köpte tidigare i höst. Nu kan man väl inte riktigt se färgen längre pga hans lerinpackning, men det som jag tycker så mycket om med täcket är bland annat lösningen vid bogspännet och bogpartiet... helt underbart bra!
Unnade mig lite andra aktiviteter tidigare idag. Försökte variera mig med ett spontant besök på Cosmonova och naturhistoriska riksmuseet... självklart fastnade jag vid hästhistoriken, och läste att den info och historia jag tidigare fått lära mig, inte längre stämmer? stamfadern, gryningshästen nått jag vill läsa mer om, när tid och tillfälle ges.

Nov. 16, 2012

Jag vet inte vad jag lyckades med, men tydligen kan man lägga upp tomma inlägg via mobilappen? Dessutom finns ingen funktion för att radera eller redigera de redan uppladdade inläggen...? inte så bra... har ni en bloggapp? Är ni nöjda med den isf? Vi kanske har olika?
Jag hade uppskattat om det fanns fler valmöjligheter och funktioner på den app jag har...
Jaja, sak samma... det finns större problem att tänka på i världen.
Jag gillar citatet:
 
Kan du göra något åt problemet? Gör det. Varför oroa sig?
Kan du inte göra något åt problemet? Varför oroa sig? Det går ju ändå inte att göra något.
 

Resultatet...

Tydligen blev fotot beskärt på bloggen, men inte vad jag kan se via mobilen... hmmm... jag får testa mer, så kanske jag kommer på lite mer finesser ;-)
En sak kan vi iallafall hoppas på, att nu när jag kommer åt bloggen via mobilen så kanske jag hinner lägga upp lite fler inlägg från min fullproppade vardag ♡

Lättare att få in nyare foton, som ger en lite mer "livekänsla".
tyvärr hamnade fotot jag ville bjuda på, på snedden... jag gillar inte sneda bilder, haha! brukar alltid vilja redigera dem så att de blir vända åt rätt håll, antagligen finns det en funktion för sånt med, men det har jag inte undersökt ännu ;-)

Det är roligt också med min lilla nya mobil, den har massor av söta figurer som man kan lägga in...☆ jag gillar söta figurer och mönster ;-) Kan ni se stjärnan och hjärtat? kul kul




testar bloggappen

testar ett inlägg via bloggappen på min nya mobil ^^ ♡


bjuder på en bild från dagens stalläventyr, så får vi se hur resultatet blir för er läsare ♡

Gilla på fb

Gilla Ungdomssektionen på Stensunda via fb, för att ha koll på olika aktiviteter och annat bus som hittas på!
Som ni ser i mitt tidigare inlägg så anordnas det tex en spökrunda nu på fredag kl17.30!

http://www.facebook.com/StensundasUngdomssektion?success=1
 
 
 
 
Stensundas Ungdomssektion – Rotebro, Sweden

Stensundas Ungdomssektion

www.stensundaridklubb.se
 
 

Spökrunda 16/11, Välkomna -om ni vågar!


RSS 2.0